Positief over medisch centrum

31 december 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Tijdens de inloopavond voor de plannen voor het multifunctionele medisch (MFM) centrum waren overwegend positieve reacties te horen. Een groot aantal omwonenden en andere geïnteresseerde was aanwezig in het Koetshuis om de plannen te bekijken voor het te bouwen MFM centrum op de hoek Molenweg/Vijverlaan/Vlieterweg.

Het centrum moet onderdak bieden aan een groot aantal zorgaanbieders in Scherpenzeel. In het centrum zullen onder meer huisartsen, de apotheek, fysiotherapeuten, het consultatiebureau en andere (para)medische zorgverleners gehuisvest worden. Behalve gezamenlijke huisvesting, biedt dit centrum ook meer mogelijkheden voor uitwisseling van kennis en ervaring, overleg tussen verschillende zorgverleners, en een betere bereikbaarheid van de gezondheidszorg.

Als belangrijkste aandachtspunt voor de verdere planvorming kwam tijdens de inloopavond de beschikbaarheid van voldoende parkeergelegenheid rondom het medisch centrum naar voren. De bewoners van de Vlieterweg vroegen aandacht voor het te monotone gevelbeeld aan hun zijde en de matige aankleding met bomen en groen. Wethouder De Ridder heeft aangegeven dat de ingebrachte opmerkingen worden meegenomen bij de verdere uitwerking van het plan.

Verder informatie over het project is te verkrijgen bij: Dhr. R.M. Elskamp, ontwikkelaar/ initiatiefnemer tel. 06-53 78 81 31 of de heer F.H.M. Odijk van de sector Grondgebied, tel. (033) 277 63 10.

advertentie
advertentie