Valleifestival 2008 barst los

16 september 2008 om 00:00 Nieuws

Het Valleifestival wordt om 18.00 uur spectaculair geopend met een drumsolo van de talentvolle Mike van de Steeg. Deze jongen is met zijn 10 lentes eigenlijk nog te jong, maar bezit zo’n speciaal talent dat het Valleifestival hem niet kan laten lopen. De jongen kan het snelste drummen van heel Ede. Hij heeft onder meer opgetreden bij de Rijnweek en het zomerfeest in Veenendaal.

Open podium voor jong talent uit de regio SCHERPENZEEL - Op 20 september barst het jaarlijkse Valleifestival los. Het Valleifestival biedt een open podium aan voor jong talent uit de regio. Dit jaar komen er zeven bands, drie acts & twee DJ’s naar Scherpenzeel. Jong en oud is welkom van 18.00 tot 0.00 uur in de Heijhorst. Dit jaar dus overdekt en de entreeprijs is € 2,-.

Voor het derde achtereenvolgende jaar zal Shout of Suprise (SOS) optreden. ,,Wij zijn als band nog steeds in ontwikkeling en zullen gezien de voortgang van het afgelopen jaar ook nog een aardig stuk verder ontwikkeld en het is leuk om dat te laten zien op het valleifestival. Een soort van samenwerking. Wij gaan echt nog wel even door! En wie weet hoeveel mensen we nu, laat staan volgend jaar, mee zullen nemen. Misschien een idee?”, aldus SOS.

Bij Dain bespeelt Jarno de gitaar, Wouter neemt de zang en bas voor zijn rekening en Robbert is de drummer. Onlangs won de band het muziekconcours in hun woonplaats Scherpenzeel. Deze overwinning bracht een leuke prijs met zich mee. Een opnamedag in een studio. Deze dag is gebruikt om hun ballad ‘Never leave My Dreams’ op te nemen.

The Unknown, is een bandje dat wordt georganiseerd vanuit de muziekschool in Scherpenzeel en wordt begeleid door Ton van Veltom. De band bestaat uit Sjoerd Feentra - Gitaar; Wouter v Doeveren-bas, Robbert Hees - drums- Roos v/d Broek - zang; Melanie Snel - zang, Naomie Voortman - zang.

Refection komt uit Hardinxveld en vernam via de site van het Valleifestival. Scherpenzeel hadden ze nog niet verkend en het leek hen leuk om die kant ook hun muziek ten gehore te brengen. Deze jongens willen er een feestje van maken en zorgen voor een goede gezellige sfeer en vooral dat we gaan dansen en bewegen, lekker swingen.

Refection heeft in korte tijd aardig aan de weg getimmerd. Na verschillende optredens bij o.a. popprijzen, jeugdcentra, regionale festivals en 3fm gaan zij eind dit jaar (2008) hun eerste album uitbrengen. En dit belooft spetterend te worden.

Verder betreden de volgende bands en artiesten het podium in de Heijhorst: The Zoo, Positive Pose en The Crew.

De Dj’s zijn Peter Budding en Chanan Moll. Zij voorzien de avond van veel swingende beats.

FabulouZ een danscrew uit Rhenen verzorgt de dansacts. Ook Franny Pouderoyen uit Veenendaal zal een daverend optreden geven.

Kijk op de internetsite www.valleifestival.nl voor meer informatie.

advertentie
advertentie