Ramon van de Broek winnaar sportdag 2008

19 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Zaterdag 18 oktober heeft de vv Scherpenzeel zijn jaarlijkse sportdag voor de mini's tot en met de D-pupillen gehouden. In totaal streden 48 spelers om de Jan van Schaik wisselbeker.

Er moest in totaal op 9 onderdelen strijd geleverd worden. Alle deelnemers hebben tot het laatste gestreden voor wat ze waard waren. Na afloop had de organisatie het nodige werk om de winnaars te bepalen, terwijl de spelers ondertussen een drankje en een patatje kregen.

Uiteindelijk kon de activiteitencommissie over gaan tot de prijsuitreiking.

De uitslag was als volgt:

D1-pupillen 1. Arthur Hubers 2. Paul Berkhof 3. Mark de Smidt

E1-pupillen 1. Robin Joosten 2. Sven Valkenburg 3. Mike van Donselaar

E2-pupillen 1. Ramon van de Broek 2.Joey Onderdelinden 3. Mike de Wit

F1-pupillen 1. Mike Pedron 2. Bram Theunissen 3. Jeroen de Gooijer

F2-pupillen 1. Vigo van den Broek 2. Jur Rebergen 3. Luca Teske

Mini's 1. Marc Trommelen 2. Jordy Joosten 3. Luke Kuijper

Hierna kregen alle spelers een aandenken als herinnering uitgereikt, voordat de Jan van Schaik wisselbeker uitgereikt werd. De winnaar van 2007 Arthur Hubers zat weer bij de mogelijke kanshebbers, maar hij kwam net iets tekort om hem nogmaals mee naar huis te nemen. Hij was zo sportief om hem aan zijn opvolger uit te reiken. Tot de volgende sportdag in 2009 mag Ramon van den Broek de Jan van Schaik wisselbeker in zijn bezit houden.

We kunnen terugkijken op een geslaagde sportdag en een bijzonder woord van dank is verschuldigd aan de vele vrijwilligers die ons deze ochtend hebben ondersteunt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie