Valleivogels presenteert hoofdsponsors

7 juli 2009 om 00:00 Nieuws

Bestuurslid commerciële zaken, Wout van de Vendel, was afgelopen dinsdag een tevreden man. “Hoewel de tijden wat minder zijn, zijn er toch vier bedrijven die de voetbalvereniging Valleivogels financieel willen ondersteunen. Dat is een fantastisch gebaar”, aldus Van de Vendel. Ook de vier sponsors kijken met vertrouwen naar de toekomst. Hoofdsponsor word je niet zomaar. Woorden als clubliefde, naamsbekendheid en klantenbinding worden gebruikt als er gevraagd wordt waarom ze de “rood-witte” vereniging steunen.

Eerste elftal gesteund door vier bedrijven SCHERPENZEEL – Sportvereniging SV de Valleivogels heeft vier hoofdsponsors bereid bevonden om het eerste elftal de komende jaren te ondersteunen. Dinsdag 30 juni ondertekenden, onder toezicht oog van Jaro van Rootselaar en Wout van de Vendel, Gert M, In de Kast, Van Heugten Transport en Saint-Gobain Glass Solutions het sponsorcontract.

door Martin Veenendaal

Voor Peter Abbink van Saint-Gobain Glass Solutions (SGGS) geeft clubliefde en klantenbinding als voornaamste reden aan.. Al vanaf de jeugd heeft hij bij ‘de Vogels’ onder de lat gestaan en heeft hij diverse functies bekleed binnen de club. Ook het tweede elftal vaart wel bij SGGS, want ook op deze voetbalshirts prijkt de naam van dit bedrijf. “Onze relaties liggen vooral op het gebied van de bouw, en het blijkt dat bouwklanten een binding hebben met sport. Vandaar dat de keuze ook niet zo moeilijk was na drie jaar het sponsorcontract te verlengen”.

Saint-Gobain Glass Solutions steunt op diverse divisies. Zowel regionaal, als landelijk levert SGGS aan kleine en groot interieurbouwers. Ook kogelwerende en brandwerende volglazen wanden is een onderdeel van dit grote bedrijf. Ook bij grote bouwprojecten kom de je naam veelvuldig tegen.

Clubliefde

Ook bij Arjan Methorst van Gert M. kan met spreken van clubliefde. De binding met Valleivogels is groot en met name het regiovoetbal spreekt ons erg aan. Zo is het ook met onze klanten. De regio is belangrijk voor ons en we willen onze klanten bedienen met “verzorgd voetbal”, wat er op neer komt dat de service en onderling contact hoog in het vaandel staan” Al vanaf de oprichting in 1993 heeft de vader van Arjan, Gert Methorst, een band met Valleivogels en werden er al diverse activiteiten gesponsord. “Ons bedrijf zorgt voor grote en kleine afvalcontainers en er we hebben een sorteerinrichting voor de inname van afval van particulieren en bedrijven. Het kloppend hart van het bedrijf Gert M. kan met zekerheid een Vallevogelhart genoemd worden.

Verlengd

Kleding- en sportzaak In de Kast verlengde ook het sponsorcontract na drie jaar. Namens IDK waren Ilonka Richel en Wil Wildeman bij de ondertekening aanwezig. In de Kast is gericht op de verkoop van vrijetijdsmode voor dames en heren, maar hebben ook een uitgebreide sportafdeling. Ilonka en Wil vinden het mooi om de Scherpenzeelse voetbalwereld zo te ondersteunen. Ook voor ons is de regio en de klantenbinding belangrijk, aldus Wil Wildeman.

Van Heugten Transport ziet de sponsoring als clubliefde.

Fantastisch

“De oude tijden herleven een beetje,” geeft Tanja Heikamp aan. Vroeger was de fam. Van Heugten met HEUGA ook al hoofdsponsor en nu was de tijd weer daar om deze stap nog maar een keer te zetten. Het is natuurlijk een prachtige vereniging met een keur aan vrijwilligers. Als je ziet dat je daar een schakel in mag zijn, dan is dat alleen maar fantastisch te noemen. Van Heugten Transport houdt zich bezig met internationaal transport, logistieke dienstverlening en op- en overslag.

Na de ondertekening van de contracten sprak interim-voorzitter Jaro van Rootselaar nog de dank uit naar de vier hoofdsponsoren.

advertentie
advertentie