Doelpunten: Christiaan Schaapveld 0-1, Paul Schipper 0-2, Kevin Bakker 0-3.

10 november 2009 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Uit de eerste acht wedstrijden in de derde klasse B haalde Woudenberg zes punten, ondermeer vanwege drie gelijke spelen. Op bezoek bij nummer voorlaatst Dalto in Driebergen kwamen daar drie punten bij. De Woudenbergers zegevierden volkomen verdiend met 0-3 en scoorden in beide helften.

De ploeg van trainer Steef van den Oosterkamp maakt na een ‘slow-start’ dan toch serieus werk van het klimmen op de ranglijst. Woudenberg, vorig seizoen een van de periodekampioenen en smaakmakers, heeft z’n draai gevonden onder de nieuwe coach uit Veenendaal. Voor het eerst in dit seizoen is het doelsaldo nu ook positief. Christiaan Schaapveld maakte het openingsdoelpunt voor rust. De beste fase had Woudenberg na rust, waarin het oppermachtig was. Paul Schipper en Kevin Bakker waren de doelpuntenmakers.

Van den Oosterkamp en zijn spelers hebben na negen duels hun zin gekregen. Zij zijn weg uit de onderste regionen van de ranglijst. En gezien het toenemende vertrouwen in eigen kunnen, en het steeds betere combinatiespel, kon dat wel eens voor langere tijd het geval zijn. Zaterdag aanstaande kan de spurt op de ranglijst nog een impuls krijgen, als nummer laatst FZO uit Zeist naar Woudenberg komt.

advertentie
advertentie