Cursus tuinontwerpen

15 december 2009 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE - Wie zijn tuin opnieuw wil inrichten, aar niet over de schetsvaardigheden en plantenkennis beschikt, kan meedoen aan de creatieve cursus tuinontwerpen . Men werkt hierin aan zijn eigen ontwerpplan onder begeleiding van een ervaren tuinontwerper.

In samenwerking met de docent worden de losse wensen samengevoegd binnen een overzichtelijk ontwerpplan en krijgt men handvatten aangereikt. Vervolgens wordt een beplantingsplan samengesteld, waarbij de belangrijkste regels worden besproken. In de reader worden allerlei begrippen uitgelegd en zal deze lesstof voldoende kennis bieden om uw eigen buitenplaats tot een heerlijkheid te maken.

De cursus wordt gegeven door Lenny Tijssen-Boot. Zij is 10 jaar actief als tuinontwerpster/tuinarchitect en komt uit Achterberg. Zij ontwikkelde vorig jaar een Tuinontwerpcursus voor de Volksuniversiteit.

De cursus omvat 6 avondsessies:

- drie woensdagavonden in maart (3, 17 en 31); - twee woensdagavonden in april (7 en 21) - een “terugkom-avond” op woensdagavond 12 mei. Kosten € 85,- (excl. lesboek en werkmateriaal). Aanmelden in de bibliotheek Renswoude tel. 0318-575151.

advertentie
advertentie