Easy Balance opent deuren

Nieuws

RENSWOUDE- Miranda Mandersloot en Jolanda van Voorthuizen hebben zaterdag de deuren geopend van hun nieuwe zaak ‘Easy Balance’ op het adres De Hooge Hoek 32 Renswoude.

In het bijzijn van tal van belangstellenden knipten de twee onderneemsters het roodwitte lint voor de ingang door. Op de benedenverdieping, links, is niet alleen de kantoortafel waar men zich kan inschrijven, maar staat ook de powerplate, de vacu step, een hometrainer en een crosstrainer. De meeste van die apparaten worden gebruik voor de toepassing van het Slim Belly concept.

Een gesprekje met Jolanda maakt duidelijk dat dit momenteel erg in is. Om de eenvoudige reden dat men het resultaat er van binnen enkele weken merkt. ,,Wanneer je hiermee aan de gang gaat”, zegt Miranda, ,,dan is twee kledingmaten minder in vier weken te realiseren. Ja, dat is echt mogelijk. Kijk het is niet zo dat je door alleen een gezonde voeding en meer beweging van je buikje afkomt. Waarom? Omdat in de taille en de buik de doorbloeding dan waarschijnlijk onvoldoende is. En juist vetverbranding vindt plaats in goed doorbloede zones. Dus zal je er iets aan moeten doen” aldus Miranda.

Zowel Jolanda als Miranda stappen bij toerbeurt op de crosstrainer en de hometrainer en demonstreren hoe de werking van Slim Belly is. Om je buik komt een gordel te zitten met twee drukkamers, die zorgt voor een gelijkmatige druk- en ontspanningsbewegingen op de huid. De bloedcirculatie wordt verbetert. Vooral in de huid- en vetlaag in probleemzones en dus wordt de verbranding van vetcellen geactiveerd.

,,Het is bewezen dat het werkt”, zegt Jolanda. ,,De resultaten zijn er naar, de buikomvang wordt geringer, de huid wordt strakker en elastischer en zwangerschapsstrepen kunnen verminderd worden.”

Terwijl tal van belangstellenden een kijkje nemen bij Easy Balance zijn er ook diverse personen die zich meteen inschrijven. Daarmee profiteert men ook van openingskortingen. Want een stoelmassage van 20 minuten kost tijdelijk € 15,00 een maand lang onbeperkt sporten- waarbij je dan gebruikmaakt van de vacu step, warmtecabine en de powerplate nu

€ 85,00 en vijfmaal lekker bruinen op de zonnebank € 22,50.

.Men kan zich aanmelden voor een vier weken durend Slim Belly onderzoek. Aanmelden vóór 17 april. Aanmelden kan via tel.0318-575050. De deelnamebijdrage kosten € 19,90 per week.

advertentie