High tea voor cliënten Vitras

24 maart 2015 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL  Opgehaald worden door een privéchauffeur voor een high tea in Het Foort en een ontmoeting met burgemeester Ben Visser. Dat overkwam de cliënten van het Vitras team Zorg en Welzijn. Zij werden tijdens NL Doet op zaterdag 21 maart eens lekker verwend.

,,Wij merken in ons werk dat onze cliënten niet veel buiten de deur komen, omdat ze daar veelal lichamelijk niet meer toe in staat zijn. Als team hadden wij ook ergens kunnen gaan klussen, maar wij besloten om onze eigen cliënten in het zonnetje te zetten. Wij kennen ze allemaal individueel. Het is geweldig om te zien hoe gezellig ze het vanmiddag onderling hebben. Leuk hé?", zegt Mirjam van Buuren, één van de organisatoren, enthousiast.

De vergaderzaal van Het Foort was omgetoverd in paassferen. De tafels waren gezellig gedekt met mooie serviezen. Thee werd af en aan gevoerd en het buffet stond vol lekkers van gevulde eitjes, sandwiches tot cup cakes, veelal zelf gebakken. De high tea was van half drie tot half vijf en was een groot succes.

* Lees meer in de Scherpenzeelse Krant van dinsdag 24 maart.

advertentie
advertentie