Brocante & Vintage-route: ‘Geef meuk een tweede leven’

29 sep, 06:24 Activiteiten Kim Rebergen
,,We hebben er vooral erg veel zin in om samen onze mooie spullen te verkopen.''
,,We hebben er vooral erg veel zin in om samen onze mooie spullen te verkopen.''

SCHERPENZEEL De tweede editie van de Brocante & Vintage-route in Scherpenzeel vindt vrijdag 1 oktober van 14.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag 2 oktober van 10.30 uur tot 17.00 uur plaats. 

Scherpenzelers kunnen dan na twee jaar weer bij verschillende adressen langs, waar brocante spullen te koop zijn. Kandidaat-verkopers kunnen zich hiervoor aanmelden. ,,Het is de perfecte gelegenheid om weer eens gezellig een praatje met mensen te maken én tegelijkertijd van je oude spullen af te komen”, zegt medeorganisator Janneke Robbertsen.

HET ONTSTAAN De volledige organisatie bestaat uit Dieneke van Dijk, Gery Snijders, Diana ten Dam en Janneke Robbertsen. Zij organiseerden in 2019 de eerste Brocante & Vintage-route door Scherpenzeel. ,,Het idee ontstond eigenlijk door de Open Tuinen-dagen. Daar zitten wij ook in de organisatie. We merkten dat er al snel spullen in de tentoongestelde tuinen te koop werden ge..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.