Sportief voorjaar en zomer in aanloop naar de Vuelta

10 mei, 15:00 Activiteiten Eigen foto
De fiets-kunstroute van Platteland Anders is dit jaar ook in de sfeer van de Vuelta.
De fiets-kunstroute van Platteland Anders is dit jaar ook in de sfeer van de Vuelta.

SCHERPENZEEL Precies honderd dagen voor de start van het Spaanse wielerspektakel de Vuelta in Utrecht, op donderdag 12 mei, gaat bij alle gemeenten die de renners in drie dagen tijd in Nederland aandoen, het officiële aftellen beginnen. 

Op die dag zal wethouder Gerard van Deelen rond 13.00 uur op de Gezondheidsbeurs voor 55-plussers, die van 9.00 tot 14.00 wordt gehouden in De Breehoek, het startsein gaan geven voor een voorjaar en zomer vol sportieve activiteiten. De Spaanse wielerkaravaan trekt zaterdag 20 augustus langs Scherpenzeel. 

SPORTSTIPPENKAART De Gezondheidsbeurs, waar 55-plussers onder meer een gratis fittest kunnen doen en een persoonlijk advies kunnen krijgen over gezondheid, bewegen en hulp en ondersteun..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.