Voorpret voor komst Vuelta

28 apr, 06:16 Wielrennen anp / Robert vos
Wielrenner Tom Dumoulin aan kop tijdens een etappe van de Vuelta.
Wielrenner Tom Dumoulin aan kop tijdens een etappe van de Vuelta.

SCHERPENZEEL Kende het allereerste Cultureel Café Scherpenzeel vorig jaar nog een voorzichtige start met een kleine vijfentwintig bezoekers, dinsdagavond verzamelden zich al heel wat meer geïnteresseerden in het Grand Café van De Breehoek om in ontspannen sfeer met elkaar van gedachten te wisselen over hoe Scherpenzeel in cultureel opzicht beter op de kaart kan worden gezet. 

Het feit dat de Vuelta, de Spaanse Wielerronde, op zaterdag 20 augustus het dorp aandoet, zorgde al voor veel voorpret in het cultuurnetwerk, dat door de gemeente is opgericht om verenigingen en organisaties die zich bezighouden met cultuur en/of evenementen in Scherpenzeel dichterbij elkaar te brengen en onderlinge samenwerking te stimuleren.

DREMPELS Lange tijd leefd..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.