Verschillen klein in Scherpenzeels verkiezingsdebat

11 mrt, 21:20 Politiek Vakfotografie Westerduin
De vijf lijsttrekkers op een rij.
De vijf lijsttrekkers op een rij.

SCHERPENZEEL Na lange tijd kon De Breehoek dinsdag eindelijk weer de deuren openen voor een zaal met publiek. Het was meteen een goed bezochte bijeenkomst, want het post-coronatijdperk werd afgetrapt met het traditionele lijsttrekkersdebat in het kader van de nieuwe gemeenteraadsverkiezingen. Wie veel politiek vuurwerk had verwacht, kwam bedrogen uit. De vijf partijen die meedoen aan de Scherpenzeel verkiezingen bleken namelijk op vrij veel punten behoorlijk op één lijn te zitten.

De meeste diversiteit in de antwoorden van de lijsttrekkers kwam nog op de vraag van debatleider Dirk van Dorsselaer van het Nederlands Debat Instituut over wat hun meest favoriete plekje in Scherpenzeel is. Voor CDA-er Chris van den Berg was dat voor de Grote..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.