Klein en wethouders: ‘Het voelt nog steeds heel erg onaf’

15 mrt, 06:58 Politiek Margreet Hendriks
Eppie Klein (rechts) nog eenmaal met het oude college bij elkaar aan de vooravond van de verkiezingen.
Eppie Klein (rechts) nog eenmaal met het oude college bij elkaar aan de vooravond van de verkiezingen.

SCHERPENZEEL Voor het eerst sinds zijn gedwongen vertrek in oktober 2021 kwamen zij onlangs weer even bij elkaar: oud-burgemeester Eppie Klein en de wethouders Izaäk van Ekeren, Gerard van Deelen en Henny van Dijk-van Ommering. 

Aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen blikken zij nog een keer terug op een bijzonder spraakmakende en woelige raadsperiode. In de gesprekken is een duidelijk gemeenschappelijk gevoel te beluisteren: ‘het voelt nog steeds heel erg onaf’.

ONBEVREDIGEND De band tussen de oud-burgemeester en wethouders lijkt nog steeds sterk. ,,Niet verwonderlijk, want we hebben natuurlijk in een relatief korte tijd zoveel met elkaar meegemaakt; dat vergeet je nooit meer’’, vinden de wethouders. ,,Zonder iets af te willen doen aan onze goede samenwerking met de nieuwe waarnemend burgemeester Wimar Jaeger, voelt deze setting nog steeds heel vertrouwd. De sfeer tussen ons was altijd goed. Door het besluit van commissa..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.