‘Vier dagen lang een prachtig wandelfeest

20 jun, 11:44 Activiteiten Mieke Gardenier
Afbeelding

SCHERPENZEEL Vier prachtige wandelavonden, zo kijkt de organisatie van de Avondvierdaagse Scherpenzeel terug op afgelopen week. ,,En wat was het een feest! Vier dagen lang werkte het weer fantastisch mee´, zegt Mieke Gardenier namens de organisatie. ,,En na twee jaar geen avondvierdaagse vanwege corona, zat de energie er dit jaar extra goed in.’’
Dit jaar liepen 817 betalende wandelaars mee. In 2019 waren dit er 802 en in 2018 telden we 832 deelnemers. Alle avonden zijn de wandelaars voorzien van fruit van Jumbo Mudde Scherpenzeel. Ook was er een koek van De Breehoek en het bekende raketje van Fredje.
De routes waren uitgezet door een groot gedeelte van het buitengebied van Scherpenzeel en ook liepen de wandelaars (even) in R..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.