Veel e-bikes tijdens fietstocht

22 jun, 18:00 Activiteiten Adriaan Hosang
Even uitrusten onderweg
Even uitrusten onderweg

Oud Renswoude organiseert tour door de regio

RENSWOUDE  Eén van de activiteiten die de historische vereniging ‘Oud- Renswoude’ voor haar leden organiseert, is een jaarlijkse fietstocht. Een paar jaar kon dat niet en misschien dat daarom de belangstelling voor die fietstocht dit keer wel zo groot was. Er waren vijfenveertig dames en heren die zich hadden opgegeven voor die fietstocht. Zaterdag was het zover en kon men weer in actie komen. In verband met de veiligheid en het grote aantal deelnemers had men de deelnemers in twee groepen gesplitst. 

Het ene groepje is meteen gaan fietsen en heeft als afsluiting het bedrijfsbezoek gemaakt bij De Nijborg Staalbouw om daar een bedrijfsbezoek te brengen bij Dirk en Sonja Verbeek terwijl een ander deel aan de fietstocht begon. Staalbouw De..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.