PicknickValley: Leuk, lekker, lokaal!

8 augustus 2022 om 09:44 Activiteiten Vakfotografie Westerduin
In 2019 vond de PicknickValley voor het laatst plaats.
In 2019 vond de PicknickValley voor het laatst plaats.

SCHERPENZEEL De zesde editie van de PicknickValley vindt zaterdag 27 augustus plaats in het park rond Huis Scherpenzeel. Nadat het evenement in 2021 en in 2020 werd afgelast vanwege de corona-maatregelen, kunnen Scherpenzelers zich weer gewapend met picknickkleed verzamelen op ‘de mooiste locatie van het dorp’. ,,Het wordt een evenement voor het hele gezin.”

Dat laatste zegt Arjan Westerduin, die samen met Dieter van Ek de organisatie van PicknickValley vertegenwoordigt. PicknickValley is een jaarlijks evenement waarbij bezoekers op hun eigen kleedje kunnen genieten van het aanbod van lokale producten en activiteiten en de dorpse gezelligheid die het met zich meebrengt. ,,Iedereen is welkom van 14.0..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.