Vakantiespelweek gaat van start

13 aug, 09:08 Activiteiten JOS
Afbeelding

SCHERPENZEEL Vanaf maandag 15 augustus kunnen Scherpenzeelse jongeren en jeugd weer meedoen aan de Zomervakantie Spelweek. Jeugdorganisatie JOS organiseert in deze week in samenwerking met verschillende lokale partners vijf activiteiten waar kinderen zich voor op kunnen geven via www.heerlijkscherpenzeel.nl/sport-voor-iedereen.

Traditiegetrouw wordt het evenement in de laatste week van de zomervakantie georganiseerd. ,,We zien het ook echt als afsluiting van de vakantie waarbij kinderen samenkomen en lekker kunnen bewegen”, zegt Jeroen de Zwaan, projectleider bij JOS.

SPORTIEVE ACTIVITEITEN De Zomervakantie spelweek zit vol met sportieve en sociale activiteiten voor jeugd en jongeren. Op maandagmiddag verzorgt karateschool KDI een karateclinic voor kinderen tussen de vijf en elf jaar oud en voor een groep tieners van twaalf jaar en ouder. Woensdagmorgen kunnen kinderen vanaf zes tot dertien jaar deelnemen aan de Vuelta Kidscross fietsclinic bij Bikepark Scherpenzeel. ,,In de middag staan we tijdens het ‘Jumbo Spinning Contest’ met sporten en spellen op Plein 1..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.