‘Viva Platteland Anders’

15 aug, 16:13 Activiteiten Platteland Anders
Afbeelding

SCHERPENZEEL Aan de wandeling met Spaanse lunch, die Platteland Anders zaterdagmorgen organiseerde met een knipoog naar de later deze week aan Scherpenzeel voorbij razende Spaanse Wielerronde de Vuelta, hebben zo’n honderd deelnemers meegedaan. De wandeltocht liep voor een deel over particuliere terreinen in het buitengebied. De starttijd was in verband met het warme weer met een uur vervroegd. En de appels en het water die tijdens de tocht op Klein Moors werden aangeboden werden zeer gewaardeerd.

Rond 12.00 uur kon men op het buitenterrein van de Cultuurschuur van Platteland Anders op Kolfschoten aanschuiven bij de Spaanse lunch. Het ‘pop up restaurant’ was vrolijk versierd in de kleuren van de Spaanse vlag en de rode hoeden van de organisatie oogden feestelijk. Heel veel lof was er ook voor het buffet dat door de vrijwilligers van Platteland Anders gezamenlijk was bereid, met gerechten als Gazpacho (koude tomatensoep), Spaanse gehaktballetjes, eieren, salade en (alcoholvrije) Sangria. 

Bij Viva Platteland Anders, waar het zaterdag goed toeven was in Spaanse sferen en temperaturen. Wie niets wil missen van alles wat deze actieve club organiseert kan zich via de website www.plattelandanders.nl registreren om via de email op de hoog..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.