Afbeelding
GLK

Zomerwandeling met Spaanse lunch

22 juli 2022 om 16:39 Activiteiten

SCHERPENZEEL Geïnspireerd door de Vuelta 2022 organiseert Platteland Anders op zaterdag 13 augustus een zomerwandeling mét een Spaanse lunch. De 8,5 kilometer lange wandeltocht is volgens de organisatoren een knipoog naar de Ronde van Spanje, waarvan de tweede etappe op zaterdagmiddag 20 augustus door Scherpenzeel gaat. Komend vanaf de Amerongse Berg en Renswoude rijden de profs over de Hopeseweg, de Verlengde Hopeseweg, de Dreef en dan richting Woudenberg.

De wandeling gaat onder meer langs een aantal kunstwerken van de Kunstroute die tot eind oktober te zien is. Zo heeft Platteland Anders op het Cruyff Court aan de Dreef een grote fiets geplaatst. 

Deelnemers aan de wandeling op zaterdag 13 augustus kunnen tussen 09.00 en 11.00 uur van start gaan bij de Cultuurschuur van Platteland Anders, Kolfschoten 14 in Scherpenzeel.   

Deelname kost 7,50 euro inclusief Spaanse lunch en 3 euro zonder lunch. Tickets zijn tot en met 5 augustus uitsluitend te koop bij Primera Scherpenzeel (Dorpsstraat 245)

advertentie
advertentie