Henk van der Schoor (SGP, Renswoude) wil ‘bouwen met beleid’

9 mrt, 20:00 Gemeenteraadsverkiezingen SGP Renswoude
Henk van der Schoor
Henk van der Schoor

RENSWOUDE Een betere doorstroming op de woningmarkt, ruimte voor ondernemerschap, het verbeteren van de verkeersveiligheid op de N224 en uitgaven die tegen het licht gehouden moeten worden. Met die speerpunten zet de SGP met Henk van der Schoor als fractievoorzitter in op zetelwinst in Renswoude. ,,Daden tellen.”

Van der Schoor maakt al zesentwintig jaar deel uit van de gemeentepolitiek. Pakweg de eerste tien jaar was hij commissielid, inmiddels heeft hij bijna zestien jaar als gemeenteraadslid erop zitten. ,,Omdat ik geboeid ben door politiek, hoe mensen samen leven, probeer ik in deze rol mijn steentje bij te dragen. Weer een ander doet zoiets voor de kerk of vereniging.”

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.