Henk Brons (GBS, Scherpenzeel) ‘We moeten koersvaste en betrouwbare overheid zijn’

10 mrt, 08:00 Gemeenteraadsverkiezingen GBS
Henk Brons
Henk Brons

SCHERPENZEEL Al jarenlang voert hij de troepen aan bij Gemeentebelangen Scherpenzeel. Ook bij de komende gemeenteraadsverkiezingen kan de lokale partij weer rekenen op de ervaren Henk Brons. 

In de afgelopen vier jaar was GBS met vijf zetels de grootste partij in de Scherpenzeelse raad en ging, samen met de SGP, voorop in de strijd om het behoud van zelfstandigheid van de gemeente. Nu dat doel is bereikt wil de partij, onder het motto ‘Uw belang, onze zorg’, de draad weer oppakken om Scherpenzeel de ‘kansrijke toekomst te gaan geven die het in zich heeft’. 

HOUD VAN DORP Brons heeft er zin in. ,,Soms denk ik wel eens dat ik misschien ruimte moet maken voor vernieuwing door een stapje terug te doen. Maar eigenlijk vind ik de lokale politiek nog steeds erg leuk. En belangrijk, want ik zit niet in de raad voor mijzelf, maar voor Scherpenzeel; het dorp waarvan ik houd.’’ De GBS-leider weet zich ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.