‘Veilig stemmen voor de gemeenteraad’

14 mrt, 19:55 Gemeenteraadsverkiezingen Gemeente Scherpenzeel
Afbeelding

SCHERPENZEEL Inwoners van Scherpenzeel kunnen op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart stemmen voor de Scherpenzeelse gemeenteraad. Stemmen kan op deze dagen van 7.30 tot 21.00 uur.  

In verband met de corona-maatregelen zijn de verkiezingen op drie dagen en zijn er meerdere stemlocaties geopend. U kunt ook kiezen om een machtiging af te geven zodat u zelf niet naar een stembureau hoeft. Bij deze verkiezingen kunt u niet per brief stemmen. 

18 JAAR EN OUDER Voor de gemeenteraadsverkiezingen mogen alle inwoners die op de dag van stemming (14 maart 2022) 18 jaar of ouder zijn, gaan stemmen. Zij moeten verder minimaal vijf jaar legaal en onafgebroken in Nederland verblijven of een geldige verblijfstitel hebben. 

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.