SWO deelt kerstbonbons uit

28 dec, 16:08 Maatschappelijk Adriaan Hosang
Chiel en Anne overhandigen mevrouw Willems een kerstattentie.
Chiel en Anne overhandigen mevrouw Willems een kerstattentie.

RENSWOUDE In deze voor velen en in het bijzonder senioren hele lastige tijd, vanwege de coronaproblemen, vergeten de mensen van de Stichting Welzijn en Ondersteuning in Scherpenzeel en Renswoude de inwoners niet.

Al die leuke dingen in Scherpenzeel en Renswoude jaarlijks worden georganiseerd konden ineens geen doorgang meer vindenvan

sportieve activiteiten als zwemmen, fietsen, maar ook sjoelen, klaverjassen tot lezingen, workshops en niet te vergeten de Oranjebingo, de dag van de ouderen en het bijzondere Kerstdiner.

WEINIG CONTACTEN Ook bij SWO beseft men heel goed dat veel mensen nu weinig contacten hebben, zich waarschijnlijk eenzaam voelen en gewoon een stuk gezelligheid en aandacht moeten missen.

SWO bestuurslid Henk Rijnders is heel duidelijk: ,,We hebben als SWO heel weinig voor de mensen kunnen doen. Corona maakte dat onmogelijk. Natuurlijk denken we wel aan ze en vandaar dat we dan ook, rond Kerst, een kleine attentie hebben bezorgd. We wi..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.