‘Creatieve ideeën door gezamenlijke aanpak’

26 apr, 08:34 Maatschappelijk Adriaan Hosang
Een blije wethouder Arnout Wijs met het sport- en beweegakkoord met daarop de logo's van deelnemende partners.
Een blije wethouder Arnout Wijs met het sport- en beweegakkoord met daarop de logo's van deelnemende partners.

RENSWOUDE Sportformateur Ingrid de Gelder heeft zich ingezet voor een lokaal sport- en beweegakkoord. Daarvoor heeft ze zich samen met plaatselijke verenigingen gebogen over de lokale sport en het bewegen van de Renswoudenaar.

Eind oktober was de startbijeenkomst, digitaal vanwege corona. Veel verenigingen en instanties uit sectoren als sport, onderwijs, gezondheid en welzijn werken nu verbeteringen.

TROTS Wethouder Arnout Wijs is een tevreden man, want het lokale- sport en beweegakkoord 2021- 2022 van Renswoude is er. Doel van het akkoord is om de komende twee jaar zoveel mogelijk inwoners in beweging te krijgen. Sportformateur Ingrid van Gelder heeft het akkoord samen met alle sportverenigingen, sportaanbieders, schole..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.