‘Al het welzijnswerk onder paraplu van SWO’

10 jun, 06:03 Maatschappelijk Adriaan Hosang
SWO heeft nieuwe bestuursleden, biedt online informatie aan en heeft een nieuw logo.
SWO heeft nieuwe bestuursleden, biedt online informatie aan en heeft een nieuw logo.

RENSWOUDE De Stichting Welzijn en Ondersteuning (SWO) Scherpenzeel en Renswoude wil een brede welzijnsorganisatie worden.

Om dat te bereiken is het bestuur al druk bezig ik om SWO om te vormen tot zo’n brede welzijnsorganisatie. Die verandering is volgens de SWO-SR nodig, omdat de welzijnssector ook snel verandert. Daarom, stelt de SWO-SR, is verbreding van de dienstverlening nodig.

KWETSBARE POSITIE SWO richt zich niet alleen op senioren maar ook op volwassenen van 23 jaar en ouder die in een kwetsbare positie verkeren. Ook zij kunnen gebruikmaken van de adviezen van SWO. Daarnaast blijft SWO op tal van manieren actief voor senioren in beide gemeenten.

Vanwege de coronaproblemen is die inzet op een water lager pitje komen te staan, maar ondanks dat zijn er twee beroepskrachten die SWO en ongeveer tweehonderdvijftig vrijwilligers.

ACTIEF HOUDEN Op allerlei manier..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.