Vrijwilligers krijgen ‘waardering voor hun inzet’

21 dec, 15:33 Maatschappelijk Adriaan Hosang
SWO-welzijnswerker Rianne van Ginkel en bestuurslid Henk Rijnders overhandigen een kerstattentie in de bibliotheek.
SWO-welzijnswerker Rianne van Ginkel en bestuurslid Henk Rijnders overhandigen een kerstattentie in de bibliotheek.

RENSWOUDE/SCHERPENZEEL Vrijwilligers van de afdeling Scherpenzeel/Renswoude van de Stichting Welzijn en Ondersteuning (SWO) waren donderdagmiddag uitgenodigd in de bibliotheek in Renswoude, waar ze tussen 13.30 en 14.30 uur een kerstattentie in ontvangst konden nemen. 

Vorige week kon dat nog met een mondkapje en op anderhalve meter afstand via een looproute. Naast een kerstgroet lagen er ook een koker gevuld met bonbons en een pen klaar. In Scherpenzeel hadden de vrijwilligers de kerstattentie al eerder in ontvangst genomen. 

IETS VOOR IEMAND BETEKENEN De SWO heeft veel vrijwilligers, die zich op tal van manieren inzetten voor senioren. Dat kan zijn op sportief gebied, zoals samen wandelen, fietsen, zwemme..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.