‘Iedereen wil toch weer een normaal leven?’

5 jan 2022, 06:18 Maatschappelijk
Pauw Media
Jeroen van Triest, teamleider vaccineren van de GGD Gelderland-Midden: ,,In 't Trefpunt kunnen we nog opschalen naar meer dan drie dagen per week.''
Jeroen van Triest, teamleider vaccineren van de GGD Gelderland-Midden: ,,In 't Trefpunt kunnen we nog opschalen naar meer dan drie dagen per week.''

SCHERPENZEEL ‘t Trefpunt in Voorthuizen is vanaf begin december niet alleen geopend als testlocatie, maar ook als vaccinatielocatie. ,,Eerder kon ik terecht in Veenendaal en in de Midden Nederland Hallen. En voor de booster hoef ik ook niet ver te reizen’’, zegt Wout van Zomeren uit Barneveld.

Evelien en Marius van Manen uit Scherpenzeel zitten, met de boosterprik vers gezet in de arm en net als de anderen in de zaal op anderhalve meter afstand van elkaar. Terwijl ze een kwartier zitten, mag het mondkapje af, zodat degene die toeziet op de mensen kan zien of het wel goed gaat met je. Zodra je loopt moet het mondkapje weer op. 

Wachten in de rij voor een vaccinatie, met links een beveiliger, bij de ingang van 't Trefpunt in Voorthuizen.
Jeroen van Triest, teamleider vaccineren van de GGD Gelderland-Midden.
Aanmelding voor coronavaccinatie bij de balie in 't Trefpunt in Voorthuizen.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.