Nog geen licht in duisternis Parklaan

10 mei, 15:30 Maatschappelijk Margreet Hendriks
Veel verwarring over de niet werkende lichtmasten op het parkeerterrein van de appartementen aan de Parklaan
Veel verwarring over de niet werkende lichtmasten op het parkeerterrein van de appartementen aan de Parklaan

SCHERPENZEEL De drie lichtmasten op het parkeerterrein achter het appartementengebouw aan de Parklaan zijn al geruime tijd buiten werking. 

Bewoners hebben hierover meerdere keren geklaagd bij de gemeente, maar die blijkt het probleem niet zo makkelijk te kunnen oplossen. De lichtmasten maken namelijk geen deel uit van het openbaar netwerk van de gemeente, maar zijn nog in eigendom van woningcorporatie Woonstede.

VERLICHTING WOONCOMPLEX De gemeente bevestigt dat er inderdaad diverse meldingen zijn binnengekomen over de niet-werkende lichtmasten op het parkeerterrein. Waar de gemeente bij het in behandeling nemen daarvan echter tegenaan liep, is dat de betreffende masten bij de gemeente niet bekend waren en ook niet waren..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.