Brandweer Renswoude viert nieuw onderkomen

26 jun, 13:12 Maatschappelijk Adriaan Hosang
Burgemeester Petra Doornenbal van Renswoude overhandigt de 'sleutel' aan Carolien Angevaren van de Veiligheids Regio Utrecht
Burgemeester Petra Doornenbal van Renswoude overhandigt de 'sleutel' aan Carolien Angevaren van de Veiligheids Regio Utrecht

RENSWOUDE De brandweer van Renswoude vierde zaterdag de officiële opening van de nieuwe brandweerkazerne met enkele plechtigheden en een veelzijdige open dag voor jong en oud.

,,Er is ongelofelijk hard gewerkt. Eindelijk is het zover. Er is samengewerkt en er zijn slimme keuzes gemaakt”, zei Carolien Angevaren van de Veiligheids Regio Utrecht ter gelegenheid van de opening. Ze bedankte het college van burgemeester en wethouders oor de samenwerking. Zich richtend tot het korps: ,,Jullie staan voor veiligheid in Renswoude en de regio en staan bekend om jullie enorm snelle uitruk.” Ze had ook een cadeau meegenomen: een wandafbeelding van de Kasteelbrand.

Burgemeester Petra Doornenbal sprak van een bijzondere dag. ,,We zijn op kraamvisite, bij een kind dat al lang kan lopen”. Ze wees op de prachtige kazerne. ,,Toen ik hier als burgemeester kwam, moest de kazerne aangepast worden of helemaal nieuw gebouwd. Er waren ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.