‘Samen tegen voedselverspilling’

21 sep, 06:40 Maatschappelijk Guy Ackermans
Afbeelding

SCHERPENZEEL/REGIO Wethouder Gerard van Deelen heeft vorige week namens Regio Foodvalley een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling. 

Van Deelen is bestuurlijk verantwoordelijk voor het thema Voedsel in Regio Foodvalley. Namens de stichting tekende directeur Toine Timmermans. Door officieel partner te worden van de stichting wil de regio haar inspanning vergroten in het voorkomen van voedselverspilling en de inzet op circulaire voedselketens.

MASCOTTE De ondertekening vond plaats tijdens de Verspillingsvrije Week op de Wageningen Campus. Daarbij was vanuit de Regio FoodValley ook een vertegenwoordiger van het bedrijfsleven aanwezig in de persoon van René Krebber (eigenaar Zakelijkbezorgd en voorzitter van de bedrijvenkring Hoevelaken-Nijkerk). Robert Gelinck (opleidingsmanager bij Aeres Wageningen) vertegenwoordigde de onderwijssector en ook ‘Becky’, de..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.