‘Laadpalen leggen claim op beperkte ruimte’

25 september 2022 om 07:53 Maatschappelijk Enter Media
Met de groei van het aantal laadpalen worden ook de geluiden steeds luider dat Nederland er langzaam genoeg van begint te krijgen.
Met de groei van het aantal laadpalen worden ook de geluiden steeds luider dat Nederland er langzaam genoeg van begint te krijgen.

SCHERPENZEEL Nederland is koploper op het gebied van laadpalen, maar daarmee wordt ook een zware claim gelegd op de beschikbare ruimte. Scherpenzeel telt er momenteel 26 en het aantal groeit nog steeds. En zoals altijd met dit soort groeicijfers beginnen ook de tegengeluiden.

De discussie of elektrisch rijden echt de toekomst is, is wel zo ongeveer beslecht. Nog steeds hoor je links en rechts dat elektrische auto’s een tussenoplossing vormen op weg naar auto’s op waterstof (wat ook elektrische auto’s zijn, maar dan met een oplaadsysteem aan boord), maar als het al zover komt, dan gaan daar nog veel jaren overheen. 

ANWB

A..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.