Veteranenmiddag: ‘Oorlog laat altijd sporen na’

29 november 2022 om 09:01 Maatschappelijk Adriaan Hosang
De Renswoudse wethouder Henk van der Schoor in gesprek met enkele veteranen uit zijn dorp.
De Renswoudse wethouder Henk van der Schoor in gesprek met enkele veteranen uit zijn dorp.

SCHERPENZEEL/RENSWOUDE/WOUDENBERG De belangstelling voor de jaarlijkse veteranenmiddag die vrijdagmiddag werd georganiseerd in Hotel Schimmel in Woudenberg mocht rekenen op een groot aantal belangstellenden. Dit keer was de organisatie in handen van de gemeente Woudenberg en waren ook veteranen uit Scherpenzeel en Renswoude aanwezig.

Na de koffie en thee met een petitfour was het Chantal die iedereen verwelkomde en heette burgemeester Magda Jansen de aanwezigen welkom. Ze sprak van een belangrijk moment, het verbinden van het heden met leven. Ze uitte haar waardering voor de inzet van de veteranen. ,,Nog steeds zetten militairen hun leven op het spel, kijk naar Oekraïne. Ook..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.