Oosters met tikje lokaal

5 nov 2020, 12:46 Mensen
Eigen foto
Janneke in haar moestuin in Renswoude.
Janneke in haar moestuin in Renswoude.

SCHERPENZEEL Wie mij kent, weet dat ik graag kook en bak. En dan het liefst een beetje anders dan anders. Ook voeg ik graag kakelverse ingrediënten uit onze volkstuin toe. Even een wandelingetje naar ons lapje moestuingeluk, honderd meter verderop en terug met versgeplukte of net afgesneden groenten en kruiden.

Als correspondente voor de Scherpenzeelse krant bereid ik mijn verhalen ook goed voor. Ik ruik een goed verhaal of ik pluk een leuk persoon eruit voor een interview.

Nu werd ik gevraagd door de redactie naar mijn favoriete recept. Tja, dat is een lastige. Ik heb namelijk kortstondige verliefdheden wat gerechten en baksels betreft. Eenmaal twee of drie maal gemaakt en mijn oog dwaalt alweer naar een ander. Maar ik moet zeggen dat o..

Aan tafel!

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.