Scherpenzelers in ‘Het roer om’ van SBS6

11 mei, 17:11 Mensen Tips van de redactie Eigen foto
Frits en Denise verruilden Scherpenzeel voor Portugal.
Frits en Denise verruilden Scherpenzeel voor Portugal.

SCHERPENZEEL Het Scherpenzeelse stel Frits van Velden en Denise van der Velde vertrok vorig jaar september naar Portugal om daar een vakantieverblijf te runnen: Casa Ferrobo. Een televisieploeg van het programma ‘Het roer om’ volgde hen en maakte opnamen. Het programma wordt zaterdag 21 mei uitgezonden bij SBS6.

In de Scherpenzeelse Krant van 28 september vorig jaar vertelden de twee Scherpenzelers over hun besluit het roer om te gooien. ,Een paar jaar geleden kwam bij ons het gevoel naar boven dat we iets anders wilden. Alleen maar werken, eten en slapen, kon het niet zijn wat ons betreft.’’ Ze gingen zich oriënteren op een camping in Frankrijk en bezochten rond daar de veertig Franse campings. De uiteindelijke koop van de perfecte plek ging op het laatste moment niet door, vanwege technische problemen met de camping. Nadat corona roet in het eten gooide van de zoektocht op Curaçao, verkochten ze hun woning in Scherpenzeel en vervolgden ze hun zoektocht per camper door Europa. Uiteindelijk kwamen ze uit in Portugal. Ze deden daar tien campings ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.