Kleurrijke blikvangers: Bloeiende rietorchissen

30 jun, 07:00 Column Natuur en milieu Mathijs Overeem
Bloeiende rietorchissen ergens in het buitengebied vanScherpenzeel.
Bloeiende rietorchissen ergens in het buitengebied vanScherpenzeel.

VALLEI & OVEREEM

Vogelaar en fotograaf Mathijs Overeem struint graag door de afwisselende natuur rond zijn woonplaats Scherpenzeel. Maandelijks schrijft hij in zijn column Vallei & OverEem over zijn bijzondere waarnemingen.

De afgelopen maand heb ik er helaas niet zoveel op uit kunnen gaan als ik zou willen. De maand juni stond voornamelijk in het teken van het afronden van mijn studie, wat helaas niet met vogels kijken te combineren is. Daarom heb ik van de momenten die ik wel buiten kon zijn extra genoten.

Opvallend genoeg was het mooiste wat ik in juni tegenkwam dit keer geen vogel. Je zou het na mijn laatste columns misschien niet denken, maar naast vogels ben ik ook zeer geïnteresseerd in planten. Vorig jaar al werd ik gewezen op de aanwezigheid v..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.