Gemeentepersoneel Renswoude vindt onderdak in oude Borgwalschool

5 aug, 10:08 Onderwijs Adriaan Hosang
De gemeentelijke organisatie verhuist naar de oude Borgwalschool.
De gemeentelijke organisatie verhuist naar de oude Borgwalschool.

RENSWOUDE Er wordt hard gewerkt het nieuwe gemeentehuis. En daarom moest ook gezocht worden naar een tijdelijk onderkomen voor het personeel. Daarvoor is inmiddels een oplossing gevonden. De gemeentelijke organisatie verhuist naar de oude Borgwalschool aan de Lijsterbeslaan.

,,We hopen dat dit na de herfstvakantie kan. We zijn hiervoor wel afhankelijk van de bedrijven die de noodzakelijke aanpassingen maken in de oude school om het geschikt te maken voor de tijdelijke gemeentehuisfunctie”, aldus burgemeester Petra Doornenbal.

TOEGANKELIJK Om dit gebouw geschikt te maken als tijdelijk gemeentehuis moeten de nodige aanpassingen verricht worden. ,,Denk bijvoorbeeld aan de balie voor burgerzaken, aan de raadszaal, aan de toe..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.