‘Lekker spelen en sporten voor en na schooltijd’

4 sep, 06:35 Onderwijs SNO
Erwin Cortus is ,,actief bezig met kinderen''.
Erwin Cortus is ,,actief bezig met kinderen''.

SCHERPENZEEL In de Dorpsbeuk in Scherpenzeel gaat vanaf maandag de Sportieve Naschoolse Opvang Plus (SNO+) van start, met een voor- en naschoolse opvang voor kinderen van De Glashorst, De Korenmaat en De Dorpsbeuk.

Er zijn al twintig aanmelding voor de opvang, waarvan zeven voor de voorschoolse opvang in een lokaal van De Dorpsbeuk aan de Beukenlaan.

,,Nadat we hadden geïnventariseerd dat er vraag naar was bij ouders openen we, naast onze locaties in Woudenberg, Barneveld en Leusden, een locatie in Scherpenzeel, waar vijf dagen per week plek is voor in totaal tweeëntwintig kinderen. Maar we willen nog verder uitbreiden, met een locatie bij voetbalclub De Valleivogels of v.v. Scherpenzeel’’, vertelt locatieleidster Lotte Oosterhout.

TONEEL EN..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.