‘Voel je je gekwetst, ga dan vooral in debat’

26 apr, 15:05 Opinie Margreet Hendriks
Maarten van Zwankhuizen.
Maarten van Zwankhuizen.

in de Scherpenzeelse Krant.nl roept commissielid Annet van Riel van PRO Scherpenzeel de Scherpenzeelse politiek en de SGP in het bijzonder op om publiekelijk afstand te nemen van de uitspraken van voorzitter Matthijs van der Tang van de SGP-jongeren Vallei & Rijn.

Het is wat bijzonder dat er via de krant een vraag gesteld wordt aan ons. Ik mag aannemen dat raadsleden (ook aankomende) elkaar vooral in de raadszaal bevragen. Maar ik wil graag reageren op haar oproep, want kennelijk zit het haar hoog. De vraag is of wij afstand willen nemen van uitspraken van een jongere uit de partij. Ik voel me niet geroepen om een jongere uit de partij te verdedigen of te corrigeren. Als je je gekwetst voelt door iemands standpunt, ga dan vo..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.