Brief aan Barneveld dreunt na: Oppositie vreest verstoorde verhoudingen

11 nov, 08:44 Politiek Fusie met Barneveld Pauw Media
Afbeelding

SCHERPENZEEL Ook in de begrotingsraad van dinsdag 10 november was de open brief, die het Scherpenzeelse college vorige week heeft gestuurd aan het gemeentebestuur en de inwoners van Barneveld,  een heet hangijzer. Oppositiepartijen CDA, CU en PRO spraken er nogmaals hun afkeuring over uit. Zij vrezen dat deze actie de verhoudingen met zowel de buurgemeente als de provincie Gelderland zal verstoren.

CDA-voorman Peter Klaassen sprak in zijn commentaar op de begroting zijn afkeuring uit over de brief. Met name het feit dat deze ’over de hoofden van het college heen’ ook was gericht aan de inwoners van Barneveld vond Klaassen laakbaar. ,,Wat als Barneveld, zonder ons eigen college daarover ook maar te hebben gesproken, met een der..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.