CU-leider Barneveld zet politiek Scherpenzeel in de bloemen

1 dec 2020, 09:38 Politiek Fusie met Barneveld
CU Barneveld
Lukas Scheijgrond (CU, midden) geeft een bloemetje aan commissievoorzitter Aart van der Peut. Links PRO Scherpenzeel-leider Willem Schuur.
Lukas Scheijgrond (CU, midden) geeft een bloemetje aan commissievoorzitter Aart van der Peut. Links PRO Scherpenzeel-leider Willem Schuur.

BARNEVELD/SCHERPENZEEL De Barneveldse ChristenUnie-fractieleider Lukas Scheijgrond heeft maandagavond een bloemetje aangeboden aan zijn collega-raadsleden in de gemeente Scherpenzeel. Dit deed hij nadat hij hiertoe was uitgedaagd door Lokaal Belang-fractievoorzitter Mijntje Pluimers.

Tevens was hij uitgenodigd om de vergadering bij te wonen door zijn partijgenoot in Scherpenzeel, Marieke van de Beek-Lindhout en Willem Schuur van PRO Scherpenzeel. Beide partijen menen dat een fusie tussen Scherpenzeel en Barneveld de beste toekomstoptie is voor Scherpenzeel. Momenteel vindt er een overlegfase plaats over een mogelijke herindeling, onder regie van de provincie Gelderland. Scherpenzeel schuift hier niet bij aan, omdat een raadsmeerderheid ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.