Fusieoverleg Scherpenzeel van korte duur

2 dec 2020, 11:26 Politiek Fusie met Barneveld
Pauw Media
Afbeelding

BARNEVELD/SCHERPENZEEL Het aanschuiven van Scherpenzeel bij het bestuurlijk open overleg in het kader van het herindelingstraject van de provincie, is van korte duur geweest. Wethouder Gerard van Deelen en gemeentesecretaris Wilma van de Werken stonden in Arnhem na een half uurtje al weer op de stoep omdat Gedeputeerde Staten het mandaat dat zij van het college hadden gekregen om alleen te praten over bestuurlijke samenwerking, en niet over herindeling te beperkt vonden.

Van Deelen: ,,Zoals bekend heeft de niet-ontvankelijk verklaring van onze bezwaren tegen de start van het herindelingstraject door de provincie geleid tot heroverweging van onze deelname aan het bestuurlijk open overleg. Wij staan nog steeds vierkant achter onze overtui..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.