PRO in aanvaring met burgemeester

16 feb, 16:33 Politiek Fusie met Barneveld Martine Buitenhuis Fotografie
Willem Schuur: ,,Barnevelds college in het verleden al genoeg geschoffeerd door Scherpenzeel.''
Willem Schuur: ,,Barnevelds college in het verleden al genoeg geschoffeerd door Scherpenzeel.''

SCHERPENZEEL PRO-leider Willem Schuur is donderdag tijdens de discussie over het houden van een nieuwe peiling rond het draagvlak voor een fusie in aanvaring gekomen met de nieuwe waarnemend burgemeester Eppie Klein.

Willem Schuur sprak er in de vergadering zijn ongenoegen over uit dat het college buurgemeente Barneveld niet (tijdig) zou hebben geïnformeerd over dit voornemen, zodat zij dit uit de pers hadden moeten vernemen.

De PRO-leider liet weten dat iemand uit het college van Barneveld hem hierover had benaderd en zijn beklag had gedaan. Het Barneveldse college was volgens Schuur in het verleden al genoeg geschoffeerd door Scherpenzeel en behoorde in dit soort zaken tijdig meegenomen te worden.

ONNODIGE RUIS Waarnemend burgemeester Eppie Klein liet weten het fijn te hebben gevonden als de PRO-leider dit soort signalen eerst even bij hem op waarheid zou hebben gecheckt,. ,,Het klopt namelijk niet. Nadat het college het besluit had ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.