Weekmarkt blijft voorlopig bij Breehoek

29 mrt, 09:44 Politiek Margreet Hendriks
De markt op het parkeerterrein bij de Breehoek.
De markt op het parkeerterrein bij de Breehoek.

SCHERPENZEEL Mede met het oog op allerlei ontwikkelingen in het centrum heeft het college, in overleg met de nieuwe marktcommissie, besloten om de weekmarkt voor langere tijd op de parkeerterrein van De Breehoek te houden. De markt zal in ieder geval tot na de verbouwing van de supermarkten Jumbo en Aldi op die plek blijven.

Op 8 april is het precies een jaar geleden dat het college besloot de wekelijkse markt op woensdag te verplaatsen naar De Breehoek, in verband met de speciale richtlijnen en afstandsregels die landelijk werden ingevoerd om de verspreiding van het COVID 19 virus tegen te gaan. De verhuizing naar de grotere locatie had tevens als voordeel dat er voldoende ruimte kwam om ook de kraamhouders van de non-food weer toe te ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.