Ollongren: ‘Nu vertrouwen herstellen tussen Barneveld en Scherpenzeel’

20 dec, 08:49 Politiek anp / Remko de Waal
Afbeelding

BARNEVELD/SCHERPENZEEL Er moet de komende tijd gewerkt worden aan onderling vertrouwen tussen de gemeenten Barneveld en Scherpenzeel en de provincie Gelderland. Die boodschap bracht demissionair minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken begin deze maand over aan de partijen die de afgelopen periode betrokken waren bij het stukgelopen herindelingsproces.

Het gespreksverslag werd afgelopen week openbaar. Hieruit kwam eens te meer de teleurstelling van de gemeente Barneveld en de provincie Gelderland over het mislukken van de herindeling naar voren. ,,Jammer dat tijd en energie is besteed aan een herindeling die niet doorgaat”, sprak wethouder Hans van Daalen richting de minister. Gedeputeerde Jan Markink had hetzelfde gevoel. De pro..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.