Langere termijn voor gratis wisselen kliko na verhuizing

23 dec, 07:16 Politiek ...
Afbeelding

SCHERPENZEEL Een voorstel van de ChristenUnie, om nieuwe inwoners van Scherpenzeel en Scherpenzelers die binnen de gemeente verhuizen, langer de tijd te geven om gratis hun kliko om te wisselen of een nieuwe afvalpas te regelen, is door de gemeenteraad unaniem ondersteund. 

Tot nu toe hanteerde de gemeente een termijn van twee maanden waarin nieuwe inwoners gratis hun grote kliko konden omwisselen voor een kleinere of andersom. Diezelfde gold ook voor het eventueel moeten regelen van een vervangende afvalpas. 

Volgens CU-fractieleider Marieke van de Beek is die termijn van twee maanden veel te kort. Daarnaast zou deze regeling ook moeten gaan gelden voor mensen die binnen Scherpenzeel verhuizen naar een nieuwe woning.  ,,M..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.