‘Erg jammer dan de CU niet meedoet aan de verkiezingen’

22 dec, 17:15 Overig ChristenUnie
Afbeelding

SCHERPENZEEL Het nieuws dat de ChristenUnie niet mee zal doen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen, vanwege onvoldoende (goed voorbereide) kandidaten voor de top van de kieslijst, wordt breed betreurd in de Scherpenzeelse politiek. 

,,Het is niet goed voor de samenleving als bestaande partijen, die al hele tijd meedoen en verantwoordelijkheid gedragen hebben, onvoldoende kandidaten kunnen vinden om zich voor de gemeentepolitiek in te zetten’’ zegt SGP-fractievoorzitter Maarten Zwankhuizen. ,,Ja, het is veel werk en ja er wordt veel van je gevraagd. Maar als je wilt dat ‘de politiek’ iets zus of zo moet doen, zullen er toch mensen moeten zijn. Het moet voor de CU-achterban een grote teleurstelling zijn dat men zich de komende periode niet vertegenwoordigd ziet door een fractie van de eigen politieke kleur. Het is aan het CU-bestuur en achterban om hierover een oordeel te vellen, maar vooral ook om zich te beraden op de toekomst. Wij wensen hen daarin alle w..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.