Kees Eskes lijsttrekker Dorpsbelang Renswoude

13 jan, 06:10 Politiek Adriaan Hosang
Kees Eskes, de nieuwe lijsttrekker voor Dorpsbelang Renswoude bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.
Kees Eskes, de nieuwe lijsttrekker voor Dorpsbelang Renswoude bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

SCHERPENZEEL Kees Eskes maakte al deel uit van de partij, voordat Jan Stutvoet besloot om te stoppen als lijsttrekker van Dorpsbelang Renswoude. Hij werd zijn opvolger en zal tijdens de komende verkiezingen in maart voor de gemeenteraad lijsttrekker van de partij zijn.

Vraag je Kees Eskes hoe zijn interesse voor politiek is ontstaan dan is zijn reactie: ,,Misschien is mijn belangstelling voor de gemeente (en gemeentepolitiek) al heel vroeg gewekt. Ik heb mijn jeugd namelijk in het gemeentehuis gewoond. Het was leuk om in 2014 als fractielid voor Dorpsbelang Renswoude in dat zelfde gebouw terug te keren als commissielid”. 

In de tussenliggende periode had hij niet veel aandacht voor de gemeentepolitiek. Hij was druk met zijn werk bij een grote financiële dienstverlener en met vrijwilligerswerk in Renswoude, zoals lid van het schoolbestuur en allerlei rollen bij de v.v Renswoude. 

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.