Extraatje van ministerie

24 mei, 07:42 Politiek Gemeente Scherpenzeel
Afbeelding

SCHERPENZEEL De voormalig beoogd fusiepartners Scherpenzeel en Barneveld krijgen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) elk een eenmalige uitkering van circa € 611.000, als bijdrage in de gemaakte kosten rond het door de provincie georganiseerde herindelingstraject. 

Het bedrag dat BZK gaat uitkeren, wordt bepaald op basis van eigen maatstaven van BZK en staat los van de daadwerkelijk gemaakte kosten. Het definitieve bedrag wordt bekend gemaakt in de meicirculaire.

PERSONELE LASTEN Het college is blij met het douceurtje van het ministerie. Eerder had het al vastgesteld dat de door de provincie opgestarte Arhi-procedure Scherpenzeel tenminste € 1.000.000 heeft gekost aan achteraf onnodige i..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.