Clubhuis scouts stap dichterbij; ‘casco kan gebouwd worden’

20 nov 2020, 09:58 Verenigingen
Scouting Scherpenzeel
Een artistieke impressie van het nieuwe clubhuis van Scouting Scherpenzeel.
Een artistieke impressie van het nieuwe clubhuis van Scouting Scherpenzeel.

SCHERPENZEEL De nieuwbouw van Scouting Scherpenzeel is weer een stap dichterbij gekomen. Dankzij een bijdrage van 5000 euro door Scouting Nederland is er nu voldoende geld om een aannemer de opdracht te kunnen geven de casco van het nieuwe clubhuis te bouwen, zo maakte de vereniging donderdag bekend via Instagram. De casco bouw kost ruim 245.000 euro.

Voordat echter de volgende stap gezet kan worden, moet de Scherpenzeelse gemeenteraad nog wel het bestemmingsplan goedkeuren voor het nieuwe scoutingterrein aan de Breelaan. Donderdag 17 december behandelt de raad het plan.

Een artistieke impressie van het nieuwe scoutingterrein aan de Breelaan, met duidelijk zichtbaar het groene sedumdak van het clubhuis.

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.