Gerard Jansen geniet bij prijswinnende supermarkt

15 sep, 09:32 Winkels Rinus van Denderen
Dankzij Gerard Jansen viel de groente-afdeling van Albert Heijn Woudenberg onlangs in de prijzen.
Dankzij Gerard Jansen viel de groente-afdeling van Albert Heijn Woudenberg onlangs in de prijzen.

WOUDENBERG Dankzij Gerard Jansen (60) ligt de groente- en fruitafdeling van de Albert Heijn in Woudenberg er elke dag bij ‘als een schilderijtje’. Zijn harde werken leverde de supermarkt onlangs zelfs een prijs op. ,,Mensen blij maken: dat vind ik leuk aan mijn werk als groente- en fruitspecialist.”

Als zeventienjarige ging Gerard voor het eerst aan de slag bij Spar van Ee in zijn woonplaats Woudenberg. Het werk paste goed bij hem, merkte hij al snel. ,,Na een half jaar promoveerde ik naar de groenteafdeling. Dat vond ik nóg leuker.” Zo leuk dat hij besloot zijn vakdiploma’s in groente en fruit te behalen. ,,Bij het examen kreeg ik twintig verschillende soorten appels op een schotel, die ik allemaal bij naam moest noemen”, vertelt hij. ..

Mis niks, lees alles van Scherpenzeel


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Scherpenzeel en omliggende plaatsen met de Scherpenzeelse Krant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Scherpenzeelse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Scherpenzeel.